zondag, augustus 20

Autolening

Bij de aanschaf van een wagen gaat u niet over één dag ijs. Deze aankoop is een weloverwogen keuze. En dat geldt evenzeer voor de financiering van uw wagen. Een autolening helpt u hierbij graag een handje. Met een autokrediet financiert u uw wagen met een gerust hart.

Een autolening, uw eerste optie bij de aankoop van een nieuwe wagen of een tweedehands wagen niet ouder dan 2 jaar, gekocht in een garage !

Waarom ? Op het moment dat u een autolening aangaat, weet u perfect hoeveel u elke maand moet afbetalen en hoelang u moet afbetalen. U kunt de afbetaling dus mooi inplannen in uw budget en komt nooit voor verrassingen te staan.

Wat ? Een lening op afbetaling met vaste maandelijkse aflossingen gedurende de looptijd van 12 tot 84 maanden.

Veel gestelde vragen over het afsluiten van een autolening:
Hoeveel kan ik lenen?
U kunt de volledige aankoopsom van uw wagen ontlenen of u kunt ervoor kiezen om een deel van de aankoop zelf te financieren. Bij de aanvraag van uw lening overlegt u met uw kantoor om de periodieke afbetalingen perfect op uw budget af te stemmen.

Wat gebeurt er met mijn autolening als ik tijdens de looptijd zou overlijden?
Uw autolening moet verder afbetaald worden. Uw erfgenamen zullen dus moeten instaan voor de verdere afbetaling. U kunt dit scenario vermijden door bij uw autolening een schuldsaldoverzekering te nemen. Als u zou overlijden tijdens de looptijd van uw lening, dan zorgt de schuldsaldoverzekering ervoor dat een bepaald percentage van uw uitstaande schuld afbetaald wordt. Als u dus een schuldsaldoverzekering voor 100% neemt, wordt het volledige bedrag afbetaald. Uw erfgenamen moeten dan niets meer afbetalen.
Wilt u uw nabestaanden nog meer zekerheid bieden, dan sluit u best een overlijdensverzekering met vast kapitaal. U bepaalt dan op voorhand het bedrag dat uw erfgenamen ontvangen na uw overlijden.