zondag, augustus 20

Verbouwingshypotheek

U bent wat uitgekeken op uw oude badkamer, u wenst uw woning uit te breiden met een zonnige veranda of u wilt eindelijk werk maken van de aanleg van uw tuin. Alleen, zulke plannen kosten ook geld. Geen probleem, op de markt is er een verbouwingshypotheek / verfraaiingskrediet waarmee u uw woning helemaal naar wens verbouwd.


Waarom ?
Voor het financieren van alle verfraaiings- en herstellingswerken
in en om uw huis

Wat ?Een lening op afbetaling met diverse
formules.

Veel gestelde vragen bij het afsluiten van een verbouwingshypotheek:
Hoeveel kunt u maximaal lenen?
Het bedrag dat u maximaal kunt lenen is ondermeer afhankelijk van uw inkomen, uw uitgavenpatroon, de rente, de waarde van het huis en uw bestaande financiƫle verplichtingen.

Hoe kan ik mijn verbouwing het beste financieren?
Wanneer een verbouwing niet uit eigen middelen betaald kan worden, kunt u een lening afsluiten. Er is een aantal mogelijkheden. Een hypothecaire lening is het voordeligst. U moet dan wel een notaris inschakelen en afsluitprovisie betalen. Deze kosten zijn aftrekbaar van de belastingen. Bij een tweede hypotheek geldt dat alleen voor het bedrag dat u extra leent. Andere mogelijkheden zijn leasen of een persoonlijke lening. Dit is in verhouding wel duurder, maar u hoeft niet naar de notaris toe en dat scheelt natuurlijk kosten.